LAV 24. srpnja – 22. kolovoza

LAV 24. srpnja – 22. kolovoza

Negdje usred godine, dok žestoko prži sunce, smjestio se lav. Nije stoga nimalo neobično da je biti u centru pažnje ovom znaku više nego prirodno, ali i prijeko potrebno, stanje. A lav će pažnju nastojati privući na tisuću i jedan način, jer ona ga hrani i neophodna mu je za život pa sredstva kojima će do nje doći jednostavno nisu bitna. Od lava stoga možete očekivati naređivanje i soljenje pameti, ali isto tako i salve uvreda ne date li mu pažnju koju smatra da zaslužuje. Ne krene li u negativno kako bi je pridobio, okrenut će se nešto pozitivnijim načinima pa ćete ga tako moći prepoznati po (ne)ukusu za sve blještavo i sjajno, osobito kada se radi o ženskom spolu jer lavica mora biti glavna i najljepša, a ako ništa ne upali onda barem najglasnija u društvu.

No, ima lav i svojih dobrih strana i to poprilično, zbog kojih smo mu spremni oprostiti potrebu za pažnjom. Prije svega je iznimno dobar prijatelj na kojeg ćete uvijek moći računati, a zbog urođene osobine rastrošnosti, ni na vama nikada neće štedjeti. Osim ukoliko osjeti da ste proračunati ili ga izdate i iznevjerite, no u tom slučaju mu više nećete niti biti prijatelj.
Nešto slično lav prakticira i u ljubavnim vezama. Sve je idilično dok vodi glavnu riječ i zauzvrat vas obasipa ljubavlju, no prestanete li mu se diviti i biti pokorni, nakon drame dostojne kazališnih dasaka, zbog ponosa ćete vjerojatno biti zauvijek odbačeni.

Autoritativnost ovog znaka prelijeva se i na njegovu poslovnu sferu, i to je dobro, jer se na visokom položaju jako dobro snalazi i postiže jednako vrijedne i zavidne rezultate, naprosto iz razloga jer ima samopouzdanje i samouvjerenost koje možda nekad i ne drži vodu, ali najbolji kakav je to sjajno zna predstaviti drugima, a onda, sebi svojstveno – zasjati!

http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=leo

Kosilice, ponuda i najbolji izbor za vas

Mislite da je trava u susjedovu dvorištu zelenija? A možda jednostavno nemate odgovarajuću kosilicu. Uređaj je ovo koji je neophodan svakom vrtlaru kako bi svoju okućnicu uvijek mogao održavati lijepom, a travnjak bio besprijekorno pokošen.

Imate li malu površinu vrta, vaše potrebe zadovoljit će već najjednostavnija ručna kosilica za nekoliko stotina kuna. Podrezivanje vlati trave ovdje neće zahtijevati nikakvu dodatnu aktivnost i ulaganje doli prostog guranja po travnjaku kako bi se oštrica okrećući pobrinula za šišanje. Ukoliko imate veću kvadraturu vrta tada prednost dajte električnim modelima ili pak onim na pogonsko gorivo. Ovi drugi svakako su praktičniji, zbog neopterećenosti duljinom električnog kabela i pristupa struji, a među njima možete učiniti dodatan izbor koji je sve samo ne malen.

Jača električna snaga biti će dostatna za velike vrtove, a nisu li isti pritom posve ravni tada vam preporučamo samohodni model koji će vas bez prevelike potrošnje vlastite energije lako povući uz uzbrdicu.

Niste li ljubitelj grabljanja i to vam se čini dodatnim naporom i poslom, izabrati možete između neke od kosilica koje će automatski po košnji prikupiti pokošenu travu u za to predviđenu košaru koju naknadno možete odložiti, u komposter recimo. Nedostupni i nepristupačni dijelovi vrta, kao i tereni gdje caruje visoka trava, najlakše će se urediti s popularnim „trimerom“, odnosno ručnom kosilicom koju ćete puniti plastičnom špagom, a ona će svojim okretima pred sobom kositi i veće žbunje pa čak i kupinu.

Na kraju ne zaboravite i neprocjenjiv savjet stručnjaka prilikom kupovine već prema vrtu kakav imate, ali isto tako i na redovito održavanje. Redovito mijenjajte ulje, svjećice, opskrbite svoju kosilicu gorivom ili prijeko potrebnom električnom energijom te ju po svakoj košnji ne zaboravite detaljno očistiti. Ispraznite i očistite košaru te po potrebi operite kotače i podvožje i podmažite nož kako bi vas kosilica dugo mogla služiti. I travnjak također!

Ponudu kosilica pogledajte ovdje.

Rad na recepciji

JADRESKO NEKRETNINE D.O.O.

Split

jadresko.nekretnine@st.t-com.hr ili info@palacesuites-split.com

091 444 3065

Satnica: 20

Rok prijave za ovaj posao je do 31.10.2017.

Noćni rad na recepciji. Potrebno dobro znanje engleskog jezika i poznavanje osnova rada na računalu. Životopise slati na mail.
Početak obavljanja posla može biti odmah, ovisno o spremi studenta. Završetak obavljanja posla-prema dogovoru.

Rad u call centru

ANZA MEDIA D.O.O.
Zagreb
hrvoje.lovrencic@hanzamedia.h

Satnica: 18

Rok prijave za ovaj posao je do 31.10.2017.

Tražimo studente/ice za rad u call centru na telefonskoj prodaji pretplata na sva tiskana izdanja Hanza Medije (Jutarnji list, Sportske novosti, Gloria, Auto klub…). Nudimo fleksibilno radno vrijeme, edukaciju i sigurnu zaradu. Radi se u ugodnoj atmosferi i vjerujemo da ćete biti zadovoljni u našem timu.

Od vas očekujemo informatičku pismenost, odgovornost, samostalnost pri obavljanju poslova, koncentraciju i ljubaznost u razgovoru s klijentima. Prednost imaju studenti s iskustvom rada na sličnim poslovima.

Predviđen vremenski period rada: na duže vrijeme.

Radno vrijeme: pon – pet (10-17h), fleksibilno.

Cijena sata: 18kn/h + bonus za prodajnu učinkovitost.

Poslodavac i mjesto izvršavanja posla: HANZA MEDIA D.O.O., KORANSKA 2, 10000 ZAGREB

Kratak životopis/zamolbu možete poslati na mail: hrvoje.lovrencic@hanzamedia.hr

Promotori

Sizis d.o.o.

Zagreb

sizis@sizis.hr

Satnica: 25

Rok prijave za ovaj posao je do 31.10.2017.

Opis posla:
– promocija na otvorenom
– promotivni period akcije je 02.11.2017. do 31.12.2017.

– radno vrijeme: 3-5 dana u tjednu (ne računajući vikend!) – 4h dnevno u periodu između 9 i 17h

– Tim od 2-3 promotora na određenim lokacijama u gradu dijeli besplatne SIM kartice i objašnjavaju prednost određene mobilne mreže

– promotori NE POTPISUJU nikakve ugovore s ljudima kojima daju besplatnu SIM karticu

NAKNADA:
– 25kn/h (neto) + mogućnost ostvarivanja vrlo stimulativnih bonusa (maksimalna satnica s bonusom 40kn/h)

Pojašnjenje:
Student ima fiksnu satnicu 25 kn/h neto, a ovisno o broju nadoplaćenih SIM kartica koje je podijelio ostvaruje bonus od dodatnih 5, 10 ili 15 kn/h. U proteklim akcijama više od 90% promotora ostvarilo je bonuse!

Uvjeti za posao:
– kandidat MORA proći kratki trening (edukaciju)
– prije edukacije obavezan je razgovor za posao
– Prijavnica za posao nalazi se na linku: http://sizis.hr

Prijavnicu poslati ISKLJUČIVO na e-mail sizis@sizis.hr

U Subject mail-a OBAVEZNO napisati: Kandidat za ZAGREB

Poslodavac:
Sizis d.o.o.
Trg kralja Petra Svačića 17, Zagreb

Rad s kupcima

KLARA GARDENING d.o.o.

Split

bozica@klara-gardening.com

Satnica: 20

Rok prijave za ovaj posao je do 31.10.2017.

U Bauhaus, Split na vrtnom odjelu treba promovirati teglice za sadnju cvijeća i ručni vrtni alat. Treba saditi sadnice. Potrebne vještine: komunikativnost, spretan rad ruku, sadnja cvijeća i bilja, osnovno poznavanje sadnica. Obavezno pogledati Klara proizvode na www.klara-gardening.com i postaviti na mail eventualna pitanja. PRVA PROMOCIJA SRIJEDA 18.10. 15.30-19.30.

Rad na recepciji fitness centra

DSR FORMA FACTORY

Zagreb

info@fitness-forma.com

+385 99 212 6342

Satnica: 17 kn + stimulacija

Rok prijave za ovaj posao je do 31.10.2017.

Fitness centar Forma traži osobe za rad na recepciji.

Od osoba se očekuju:
– prodajne i komunikacijske vještine
– ljubaznost i pozitivno zračenje
– afinitet za sportske aktivnosti
– poznavanje rada na računalu (MS Office )
– poznavanje engleskog jezika

Mjesto/adresa rada: Hebrangova 21 i Martićeva 17, 10000 Zagreb
Radno vrijeme: 16.30-22 sata + svaki drugi vikend od 16 -20 h
Predviđen vremenski period rada: neodređeno

Naknada po satu: 17,00 + stimulacija za angažman na poslu

Ukoliko smatrate da Vaš profil odgovara navedenim uvjetima, molimo da zamolbe i životopise sa slikom (obavezna) pošaljete na email info@fitness-forma.com .

Asistent/ica u marketingu

TIM4PIN d.o.o.
Zagreb
centar@tim4pin.hr
01/5531-755

Satnica: 20 kn

Rok prijave za ovaj posao je do 31.10.2017.

Student(ica) si, komunikacija ti nije problem, marketing ti je strast, fakultet ti je izazovan, ali imaš želje i volje iskusiti i kako stvari funkcioniraju u poslovnom svijetu? Želiš stjecati nova znanja dodatnim edukacijama?

Prijavi se na naš oglas za posao i postani dio mladog i uspješnog tima!

Postani Asistent u marketingu!

Tvoji zadaci:
• komunikacija s korisnicima;
• izrada analiza;
• izrada izvještaja;
• popunjavanje baza.
Dajemo ti mogućnost mogućeg nastavka rada kod nas nakon završetka studija!

Radno vrijeme: pon-pet 9-15 h (prilagodit ćemo se tvojim preferencijama ako nam obećaješ da si marketing geek)

Satnica: 20 kn/h

Javi se već danas!

Prodaja u trgovini suvenira

Obrt Zagreb

Zagreb

goran.sestic@gmail.com

Satnica: 20 kn

Rok prijave za ovaj posao je do 31.10.2017.

Tražimo redovnu studenticu za prodaju u trgovini suvenira. Trgovina je u centru Zagreba, Opatovina 15.
Smjene su od 8 do 15 sati i od 15 do 21 sat.
Radi se svaki dan.
Imamo zaposlenih par studentica pa se sa njima dogovara za smjene i kada se radi tako da ne utječe posao na ispite,predavanja i sl.
Potrebno znanje engleskog jezika.

Studentica za rad na info pultu u auto salonu

Volvo Centar Zagreb
Zagreb
mb@volvocentar.hr , hg@volvocentar.hr

Satnica: 20 kn

Rok prijave za ovaj posao je do 31.10.2017.

Trazimo studenticu za rad na info pultu auto salona u Zagrebu.

Opis poslova: administrativni poslovi,komunikacija sa strankama, suradnja sa prodajnim osobljem i ostalim zaposlenicima.
Od kandidata tražimo vrlo dobre komunikacijske vještine, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (sporazumijevanje), informatičku pismenost (MS Office), urednost, predanost i odgovornost.

Zainteresirani,molim poslati CV/molbu na mail: mb@volvocentar.hr , hg@volvocentar.hr

1 2 3 5