LAV 24. srpnja – 22. kolovoza

LAV 24. srpnja – 22. kolovoza

Negdje usred godine, dok žestoko prži sunce, smjestio se lav. Nije stoga nimalo neobično da je biti u centru pažnje ovom znaku više nego prirodno, ali i prijeko potrebno, stanje. A lav će pažnju nastojati privući na tisuću i jedan način, jer ona ga hrani i neophodna mu je za život pa sredstva kojima će do nje doći jednostavno nisu bitna. Od lava stoga možete očekivati naređivanje i soljenje pameti, ali isto tako i salve uvreda ne date li mu pažnju koju smatra da zaslužuje. Ne krene li u negativno kako bi je pridobio, okrenut će se nešto pozitivnijim načinima pa ćete ga tako moći prepoznati po (ne)ukusu za sve blještavo i sjajno, osobito kada se radi o ženskom spolu jer lavica mora biti glavna i najljepša, a ako ništa ne upali onda barem najglasnija u društvu.

No, ima lav i svojih dobrih strana i to poprilično, zbog kojih smo mu spremni oprostiti potrebu za pažnjom. Prije svega je iznimno dobar prijatelj na kojeg ćete uvijek moći računati, a zbog urođene osobine rastrošnosti, ni na vama nikada neće štedjeti. Osim ukoliko osjeti da ste proračunati ili ga izdate i iznevjerite, no u tom slučaju mu više nećete niti biti prijatelj.
Nešto slično lav prakticira i u ljubavnim vezama. Sve je idilično dok vodi glavnu riječ i zauzvrat vas obasipa ljubavlju, no prestanete li mu se diviti i biti pokorni, nakon drame dostojne kazališnih dasaka, zbog ponosa ćete vjerojatno biti zauvijek odbačeni.

Autoritativnost ovog znaka prelijeva se i na njegovu poslovnu sferu, i to je dobro, jer se na visokom položaju jako dobro snalazi i postiže jednako vrijedne i zavidne rezultate, naprosto iz razloga jer ima samopouzdanje i samouvjerenost koje možda nekad i ne drži vodu, ali najbolji kakav je to sjajno zna predstaviti drugima, a onda, sebi svojstveno – zasjati!

http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=leo